Annons

Annons

Glutenfri daimfudge

Snabb, lättgjord och jättegod fudge med daim. Med det här receptet slipper du koka smeten och hålla koll på temperaturen, resultatet blir alltid perfekt!


Glutenfri daimfudge

Glutenfri daimfudge
400 g choklad
25 g smör
1 burk (ca 400 g) sötad kondenserad mjölk
2 dubbeldaim

  1. Smält chokladen tillsammans med smöret.
  2. Tillsätt kondenserad mjölk och blanda till en jämn smet.
  3. Hacka daimen grovt och rör ner den i smeten.
  4. Bred ut smeten i ett ca 2 cm tjockt lager på ett bakplåtspapper eller i en form klädd med bakplåtspapper. Ställ kallt.
  5. Skär i bitar när chokladen stelnat.

Prova också mitt recept på glutenfritt marknadsgodis.

Annons

Kommentera

Annons


Annons

Senaste från Året Runt

Laddar