Annons

Annons

Glutenfria fattiga riddare

Fattiga riddare är perfekt att göra om du har några torra brödskivor hemma. Du doppar brödskivorna i pannkakssmet, steker i smör och vänder i socker och kanel. Otroligt gott och ett enkelt sätt att ta till vara på brödet och förvandla det till ett lyxigt mellanmål, frukost eller efterrätt!

Glutenfria fattiga riddare

Glutenfria fattiga riddare (4 st)
1 ägg
1 dl mjölk
3 msk glutenfri mjölmix
En nypa salt
4 skivor ljust bröd (tex glutenfri formfranska)
Smör att steka i
Strösocker och kanel

  1. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och glutenfri mjölmix.
  2. Lägg brödskivorna i smeten och låt ligga i några minuter tills de blivit helt indränkta.
  3. Stek brödskivorna gyllenbruna på båda sidor i smör i en stekpanna.
  4. Blanda socker och kanel på ett fat och vänd brödskivorna i blandningen.

Servera direkt med sylt eller bär och vispad grädde om du vill lyxa till det lite extra!

Annons

Prova också mina recept på glutenfria krabbelurerglutenfria pannkaksmuffins och glutenfria amerikanska pannkakor.


Kommentera

Annons


Annons

Senaste från Året Runt

Laddar