Annons

Annons

Glutenfria kokosplättar

Glutenfria plättar med kokos är gott till frukost, lunch eller mellanmål för dig som gillar kokos. Plättarna innehåller inget mjöl och håller ihop med hjälp av fiberhusk. Enkelt, nyttigt och gott! Servera gärna med banan eller bär och ringla över lite lönnsirap.

Glutenfria kokosplättar

Glutenfria kokosplättar (1 portion)
2 ägg
1 dl mjölk
1 dl kokosflingor
1 msk fiberhusk
1 krm salt
1 krm vaniljpulver
2 tsk kokosolja

  1. Vispa ihop alla ingredienser.
  2. Stek små gyllenbruna plättar i kokosolja eller smör.

Prova även andra recept på glutenfria pannkakor: bananpannkakoräppelpannkakorpannkaksmuffins och amerikanska pannkakor.

Annons

Kommentera

Annons


Annons

Senaste från Året Runt

Laddar