Annons

Annons

Glutenfria majsbröd med gojibär

Enkla, snabba och goda bröd med majsmjöl och nyttiga gojibär. Bröden går snabbt att baka och behöver inte jäsa. Det är bara att röra ihop ingredienserna, låta degen svälla, klicka ut på plåten och grädda. Enklare kan det inte bli att få nybakat bröd!

Glutenfria majsbröd med gojibär

Glutenfria majsbröd med gojibär (8 st)
3 dl (165 g) majsmjöl
1 dl (60 g) glutenfri mjölmix eller rismjöl
1 msk (10 g) fiberhusk
1 1/2 tsk bakpulver
1/4 tsk salt
1 dl (30 g) gojibär
1/2 dl (45 g) rapsolja
2 dl (200 g) mjölk
2 dl (200 g) vatten

  1. Rör ihop alla ingredienser i den ordning de står i receptet.
  2. Låt svälla i bunken i 15 minuter.
  3. Klicka ut degen till tekakor på en plåt med bakplåtspapper. Nagga.
  4. Grädda i mitten av ugnen i 225 grader i ca 15 minuter.

Andra recept på glutenfritt bröd som inte behöver jäsa: snabba tekakorsconessnabba blåbärsfrallor.

Annons

Kommentera

Annons


Annons

Senaste från Året Runt

Laddar