Annons

Annons

Glutenfria nutellacroissanter

Lyxiga och oemotståndligt goda och frasiga croissanter fyllda med krämig nutella. Njut dem till frukost eller fika, de bakas snabbt och enkelt med färdig smördeg.

IMG_2706_Fotor

Glutenfria nutellacroissanter (ca 12 st)
1 förpackning glutenfri smördeg (Fria)
Nutella
1 uppvispat ägg

  1. Tina smördegen och kavla ut till två rektanglar. Strö lite potatismjöl på bakbordet och ovanpå degen om den är kladdig så går det lättare att kavla.
  2. Skär degen i trekanter.
  3. Lägg en klick nutella på varje trekant och rulla ihop från basen till spetsen till croissanter.
  4. Lägg croissanterna på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg.
  5. Grädda i mitten av ugnen i 225 grader i ca 15 minuter. Låt svalna.
Annons

Kommentera

Annons


Annons

Senaste från Året Runt

Laddar