Annons

Annons

Glutenfritt stekpannebröd med bovete och teff

Enkelt och gott naturligt glutenfritt bröd som du gräddar blixtsnabbt direkt i stekpannan. Bovete och teff gör brödet näringsrikt och rustikt.

Glutenfritt stekpannebröd bovete och tiff

Glutenfritt stekpannebröd med bovete och teff (1 bröd)
2 dl Semper bovete & teffmjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk strösocker
1/4 tsk salt
1 1/2 dl filmjölk

  1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
  2. Tillsätt filmjölken och blanda ihop till en deg.
  3. Platta ut degen till en rund kaka, någon centimeter tjock, på mjölat bakbord.
  4. Stek brödet i en torr stekpanna på medelvärme, några minuter på varje sida, tills det fått fin färg.

Ät brödet nygräddat.

Annons

Glutenfritt stekpannebröd med bovete och tiff

Prova även att baka glutenfria stekpannesconesglutenfria scones och glutenfria snabba tekakor.


Kommentera

Annons


Annons

Senaste från Året Runt

Laddar