Annons

Annons

Bakom kulisserna

Idag firar bloggen en månad! Så här såg det ut när jag träffade några av medarbetarna på Året Runts redaktion för att planera inför uppstarten av min blogg.

bakom-kulisserna

Det var en härlig dag med många skratt, upptåg och nya idéer inför framtiden. Det känns roligt att vara en del av ett så engagerat team och spännande att äntligen vara igång med min nya blogg här på Året Runt. Jag hoppas att ni gillar den!

Annons

Jag kommer att publicera minst 2-3 recept i veckan så kika in med jämna mellanrum för att inte missa något. Lämna gärna en kommentar också, ingenting gör mig gladare än att få veta vad ni tycker om bloggen och mina recept. Jag uppskattar verkligen när ni kommer med idéer, synpunkter och förslag på vad ni vill att jag skriver om här på bloggen. Tveka inte att kontakta mig om ni har särskilda önskemål på bröd eller bakverk som ni vill att jag tar fram recept på. Är det något ni saknar? Jag finns här för er och är så tacksam för all respons jag får från er läsare, ni är underbara!

Ni har väl inte missat att jag finns på instagram också? Där heter jag glutenfriagodsaker, följ mig gärna för att ta del av fler bilder på mina bakverk och få mer inspiration och bakglädje.


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar