Annons

Annons

Glutenfritt snabbt chiabröd

Snabbt chiabröd är ett bröd som passar perfekt när du vill ha ett gott nybakat bröd som går snabbt att baka, räcker till många och kräver minimalt med arbete. Chiafrön gör brödet saftigt och bidrar med antioxidanter, omega-3 och mineraler.

IMG_5530_Fotor

Glutenfritt snabbt chiabröd
4 1/2 dl glutenfri mjölmix
3 msk chiafrön
1 tsk fiberhusk
1 1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
3 1/2 dl mjölk
1 ägg

  1. Vispa ihop alla ingredienser i en bunke.
  2. Låt svälla i ca 20 minuter.
  3. Häll den lösa degen i en smord bakform.
  4. Grädda i mitten av ugnen i 225 grader i ca 20 minuter.

Andra recept på glutenfria bröd med chiafrön: chiafrallorchiabrödchia- och pumpafrallor.

Annons

Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar