Annons

Annons

Gott nytt år!

Med det här inlägget vill jag önska er alla ett riktigt Gott Nytt År! Jag är så tacksam över att du besöker min blogg och förhoppningsvis får glädje och inspiration av mina glutenfria recept. Hoppas att du fortsätter att kika in här då och då även under 2018. Om du inte bestämt nyårsmenyn än så kommer här några tips.

Ett gott och enkelt tilltugg till bubblet är glutenfria ostflarn med pinjenötter. Det går supersnabbt att göra men känns lyxigt och jättegott!

Glutenfria ostflarn med pinjenötter

Att göra glutenfria räkbakelser till förrätt är något annat som känns lyxigt och som alltid blir mycket uppskattat. Eller varför inte bjuda på en enda stor glutenfri smörgåstårta? Prova mitt recept på glutenfri smörgåstårtbotten.

Annons

Glutenfri räkbakelse

En god glutenfri matpaj kan också passa bra, kanske på buffébordet tillsammans med lite annat smått och gott? Glutenfria vitlöksbaguetter är ett gott tillbehör till oxfilén, hummern eller vad du än väljer att bjuda på till huvudrätt.

På nyårsafton (precis som vid alla andra högtider) tycker jag att desserten är det viktigaste. Att fira in det nya året med en riktigt god efterrätt är svårslaget. Min personliga favorit som alltid gör succé är glutenfri fudgetårta.

Baka glutenfri fudgetårta

Eller någon annan sorts glutenfri kladdkaka. Kladdkaka är något som alla gillar och även om det är enkelt så är det alltid uppskattat. Lyxa till det med en glutenfri kladdkaka med kolatäcke eller en kladdkaka med chokladkolacrisp.

Glutenfri kladdkaka med chokladkolacrisp

En klassisk dessert på nyår är pannacotta. Min favorit är glutenfri kolapannacotta med nutella.

Om du inte vill lägga så mycket tid på efterrätten rekommenderar jag glutenfri banoffeepaj som du bakar blixtsnabbt och dessutom behövs det ingen ugn.

Glutenfri banoffee paj

Med detta vill jag önska dig ett riktigt Gott Nytt år och en god fortsättning med massor av glutenfria godsaker.

Kram Anneli


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar