Annons

Annons

Mat för livet 2017

Nu börjar årets roligaste mässa närma sig. Den 10-11 november är det dags för Mat för livet och jag kommer att finnas där och baka på scenen i år igen!

Mat för livet 2017

Mat för livet är mässan för alla som inte tål gluten, laktos, mjölk eller soja eller har annan matöverkänslighet. Den äger rum på Kistamässan och arrangeras av Celiakiförbundet i Stockholms län. Massor av utställare finns på plats och visar upp sina produkter och du får möjlighet att provsmaka, inspireras och ställa frågor.

Annons

Jag finns på plats båda dagarna och bakar glutenfria kanelbullar och bröd på scenen och delar med mig av mina bästa baktips. Jag kommer också att stå i montern hos Vi älskar glutenfritt där du kan göra riktiga mässklipp och tävla om en snygg köksmaskin från Kenwood. Så kom och träffa mig, inspireras och njut av härliga mässdagar. Jag hoppas att vi ses på mässan!


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar