Annons

Annons

Stowr – ny digital recepttjänst!

Har du precis som jag en massa handskrivna recept på små papperslappar och favoritrecept på olika sidor på internet som du aldrig riktigt minns var de finns? Nu lanseras ett nytt smart verktyg som gör det möjligt att samla alla dina recept på ett och samma ställe!

Detta inlägg är ett samarbete med Stowr.

stowr

Stowr är en ny digital mattjänst som gör det möjligt att på ett enkelt och smidigt sätt samla, strukturera och organisera alla dina recept på ett ställe, oavsett om de är handskrivna eller finns i någon kokbok eller på internet. Stowr finns både som iOS-app och webbsida vilket gör det möjligt att komma åt recepten var du än befinner dig. Du kan söka efter recept, upptäcka nya favoritrecept och få massor av inspiration. Något som jag också tycker är bra är att du kan dela med dig av dina recept till dina vänner, ta del av dina vänners recept och följa andra för att få ny matinspiration.

Annons

Det bästa är att det är så enkelt och praktiskt! Stowr underlättar verkligen vardagen och ger inspiration när man känner att man fastnat i gamla hjulspår och vill prova något nytt till middag. Självklart är tjänsten gratis. Gör som jag och gå in på stowr och registrera en användarprofil redan idag!

Stowr


Kommentera

 


Annons


Annons

Laddar